Seriály a filmy

27. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

V Myšlenkách zločince se objeví nejlepší kamarád Castla na zabití!

V opravdu velkém stylu bude závěr deváté řady Myšlenek zločince. Dojde hned na několik zvratů a 23. díl okoření také sexy hostující hvězda. Co agenty čeká a nemine? Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Primě LOVE.

Kdo dořeší krvavý příběh?

Tak zaprvé musí Hotchner a spol. dořešit případ z minulého týdne. Tým totiž vyrazil do Texasu řešit vraždy prostitutek. Zdálo se, že vraždí náboženský fanatik a ke konci šlo opravdu do tuhého – Morgan a Reid spadli do pěkné kaše. A ačkoliv agenti kněze podezřelého z vraždění zastřelili, je jasné, že na pachatele ještě nekápli. Suma sumárum: Tentokrát teprve přituhne! Vývoj událostí bude natolik dramatický, že to dovede k rezignaci a totální změně životního stylu i jednu z hlavních postav!

Do seriálu naskočí sexy týpek z Battlestar Galactiky

Než zjistíte, kdo to bude, mrkněte na hostující star, která okoření pondělní díl! Těšit se můžete na fešáka Michaela Trucca. V současnosti šestačtyřicetiletý Kaliforňan se proslavil jako Samuel T. Anders, tragický hrdina sci-fi seriálu Battlestar Galactica, a pamatovat si ho můžete také jako Nicka Podaruttiho z další seriálové hitovky Jak jsem poznal vaši matku. Mimochodem Michael se dostal k herectví docela kuriózní cestou.

Ochrnutí na silnici

Původně totiž studoval kriminalistiku a herecké kurzy si vzal jen tak bokem… Šly mu ale tak dobře, že změnil studijní obor i kariéru! Trucca před devíti lety také potkal doslova hororový zážitek… Měl totiž vážnou autonehodu a utrpěl zranění velice podobné tomu, po kterém v 90. letech ochrnul představitel Supermana Christopher Reeve. Trucco měl štěstí v neštěstí, neb se uzdravil a chodí. Ani dramatická zkušenost mu nicméně zřejmě nesebrala lásku k silným strojům.

Mimochodem Michael si zahrál také malou roli v 2. řadě seriálu Castle na zabití, který můžete vídat každé úterý na Primě LOVE. A s představitelem Castla Nathanem Fillionem jsou také kámoši!

V jaké roli se objeví v Myšlenkách zločince?

Uvidíte už v úterý od 20.15 v dalším dílu seriálu Myšlenky zločince na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.