Nová hvězda Myšlenek zločince ukázala, jak moc roztomilá byla v dětství!

Fotografie na Instagramu dostala fanynky sledující profil Adama Rodrigueze. Sličný herec nedávno nastoupil místo sexy Shemara Moora do dvanácté řady úspěšného seriálu Myšlenky zločince. A nedávno ukázal, jak roztomilý byl v mládí!

Adam Rodriguez se před diváky nejvíce zapsal jako vyšetřovatel v krimiseriálu Kriminálka Miami a v neposlední řadě jako sexy striptér v úspěšném blockbusteru Bez kalhot.

Od dvanácté řady ho mohou diváci vidět i v Myšlenkách zločince. Sto osmdesát tři centimetrů vysoký Američan kubánského původu do party herců a hereček zapadl bravurně, což můžete sledovat i na jeho instagramovém profilu. Tam se chlubí nejen prací, ale i láskou ke svým dětem a manželce.

Sladký Adam

Nedávno nechal své fanynky nahlédnout do další části svého života, do úplných začátků, když byl ještě školou povinný a na hlavě nosil roztomilé kudrliny. Adam vyrůstal se svou sestrou Vanessou a jako malý toužil po tom, že se stane baseballovým hráčem, ale kvůli zranění se mu jeho sen nikdy nesplnil, A tak přišlo na řadu herectví. Díky bohu!

Co uvidíte v pondělních Myšlenkách zločince?

Tentokrát se speciální jednotka FBI bude dotýkat velkého tématu v Americe, a to jsou drogy. Aaron Hotchner je přítelem požádán, aby svůj tým zapojil do vyšetřování nezákonných drogových online stránek. Někdo z agentů pracujících na tomto případu je totiž ve spojení i s drogovým kartelem…

Myšlenky zločince můžete sledovat pravidelně každé pondělí ve 20.15 na Primě LOVE!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.