Hvězda Castla na zabití ukázala manžela. S showbyznysem nemá nic společného!

Ač je Stana Katic na Instagramu poměrně dost aktivní, fotky svých nejbližších zveřejňuje spíše sporadicky. Výjimku udělala až nedávno. Její čerstvý manžel se tak ukázal celému světu. Na rozdíl od manželky totiž nepatří do showbyznysu. Stanu Katic uvidíte v úterý na Prima Love v Castlovi na zabití.

Stana Katic na Instagram postovala fotku, kde je se svým partnerem Krisem Brkljacem. Stana Katic je za muže, který pracuje mimo showzbynys, už více než rok vdaná a předtím spolu dlouho chodili. Minulý rok v dubnu obletěla svět zpráva, že Stana si Krise vzala v Chorvatsku během rodinného obřadu v uzavřeném klášteře na pobřeží Dalmácie.

Zdá se tedy, že je to opravdu láska s velkým L. Zamilovaný pár si mimochodem řekl své ano v Evropě, konkrétně na pobřeží Dalmácie.

Když jde Castlovi o život

A teď k jejímu seriálovému muži Richardu Castlovi. Toho totiž musí Stana jako Kate Beckett zachránit. Castle si totiž s dcerou Alexis vyrazil do Londýna a jeho let se dostal do velkých potíží! Zvládne Kate všechno sama? A kdo za celou nepříjemnou záležitostí stojí?

Rozuzlení přinese další díl seriálu Castle na zabití, který uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.