Drsňák z Myšlenek zločince se ukázal “zamlada”

Drsňák Thomas Gibson na svém instagramovém účtu vsadil na sladkou kartu. Čím herec, který má v reálu pověst spíš komplikovaného týpka, překvapil? Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Primě LOVE.

Jaký byl “Hotchner” jako kluk?

Thomase Gibsona můžete stále sledovat v dílech Myšlenek zločince, ale autoři seriálu se s ním letos za poměrně dramatických okolností rozloučili, o čemž jsme vás nedávno samozřejmě informovali. Thomas Gibson patřil dlouhodobě mezi problémové herce, kteří se zkrátka občas neudrží a fyzicky napadají své kolegy. Tentokrát to byl jeden z produkčních, což je samozřejmě neakceptovatelné, a tak musel Gibson odejít.

Ale i Gibson se zařadil k hercům a herečkám, kteří jednou za čas zaloví v pytlíku s fotkami a vytáhnou historickou perlu. Momentálně, vedle roztomilosti svého mladšího já, vsadil i na sport a do světa vypustil svou pár desítek let starou fotku z hřiště.

Thomas nicméně nepředvedl jen své mladší já, ale i pekařské dovednosti. Věřili byste, že pro tohoto chlápka je radost, když může strávit den v kuchyni?

Agenti hledají podivného vraha!

S jídlem je tak trochu spojený i pondělní díl Myšlenek zločince, sliny se vám během něj však rozhodně sbíhat nebudou. Profilovací tým vyšetřuje dvě vraždy provedené naprosto totožným způsobem… A krůček po krůčku dochází k překvapivému zjištění. Pachatelem je muž s těžce poškozenou čelistí, který může potravu přijímat jen pomocí sondy.

Mstí se vrah za devastující zranění?

Uvidíte v pondělí od 20.15 na Primě LOVE v dalším dílu seriálu Myšlenky zločince.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.