Angie Harmon během natáčení Rizzoli & Isles musela opustit svoje děti

Být úspěšnou herečkou si žádá i určité oběti. Pro představitelku Jane Rizzoli to znamenalo na několik let opustit i svou rodinu. Angie Harmon tak zároveň během natáčení prožívala srdcervoucí časy. Proč?

Co uvidíte na Primě LOVE již ve čtvrtek v seriálu Rizzoli & Isles? Rizzoli a Isles mají před sebou další závažný případ. Student, který byl nalezen mrtvý pod strmou skálou, si přivydělával v internetové aplikaci „Perfektní přítel“. Má jeho smrt něco společného s jednou ze zákaznic této seznamky? To uvidíte už ve 20.15 na Primě LOVE tento čtvrtek!

Odloučení matky od dětí

Angie Harmon hraje drsnou Jane Rizzoli několik let a s celým štábem si (už podle jejího Instagramu) užívala pravidelně hodně legrace. I tak však ve slunném L.A., kde se seriál natáčel, zažívala poměrně chmurné časy. Její rodina se totiž během natáčení odstěhovala 2000 mil daleko do Severní Karolíny. Respektive její manžel, bývalý hráč NHLJason Sehorn, společně s jejich třemi dcerami (13, 11, 7).

Na každém rohu kostel, ne Starbucks

V roce 2011 se herečka přiznala, že je často uplakaný uzlíček nervů, protože ji strašně trápí, že nemůže denně vídat svoje děti. Angie Harmon vysvětlila i to, proč nechce, aby děti vyrůstali v L.A.. Její nejstarší dcera byla poměrně dost zakřikuknuté dítě a se spolužáky si nerozumněla. Dozvídala se od nich nechtěně o sexu a na takové informace nebyla připravená.

Nebyl to však jedinný důvod, proč se rodina rozhodla odstěhovat na venkov. Hledali totiž klid a místo, kde by děti mohly vyrůstat bez stresu. "V městě, kde žijeme, je na každé rohu kostel místo Starbucksu, jak jsme v L.A. zvyklí. Lidé jsou tu také o něco milejší," pozradila herečka. Angie Harmon létala za dětmi každých deset dní a odjezd pro ni byl vždy nervově vyčerpávající. I tak odloučení však zvládly nejen děti, ale také její manželství. Na bývalého herce NHL měla Angie Harmon nejspíše velké štěstí, to on byl totiž ten, který ji v rozhodnutí dále hrát, ačkoliv neviděla své děti denně, podporoval.

Další díl Rizzoli & Isles uvidíte ve čtvrtek na Primě ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.