3 věci, které Kate Beckettové z Castla změnily život

Castla na zabití sledujete ve 20.15 na Prima love. I Kate Beckettová má svoje démony a zažila situace, které ji převrátily život vzhůru nohama a ovlivňují ji dodnes.

Co uvidíte v úterý večer na Prima Love? Castle bude mít před sebou smrt krásné ženy - herečky. Když je zabita slavná hvězda telenovel, zmizí její drahá kabelka. A zatímco Kate a její tým vyšetřují vraždu, soukromé očko Castle se pouští do pátrání po kabelce...

Teď se ale vraťme k okamžikům života nádherné kriminalistky, která má hodně za sebou.

Případ 1: Matčina smrt

Kdo ubil Johannu Beckett? To je otázka, která její dceru – Kate – trápila po většinu seriálu. Ostatně hlavně matčina vražda ji inspirovala, aby se stala policistkou. Postupem času záhadu rozlouskla. Vinu nese vlivný senátor, jehož paradoxně v jednom z dílů páté série měla za úkol chránit.

Případ 2: Castle

Chemie mezi nimi fungovala od prvního dílu, i když racionální Kate impulsivní a až trochu moc nafoukaný Castle maximálně pěkně dráždil. I díky tomu si fanoušci „užívali“ nejen postupné sbližování páru, ale také jejich slovní přestřelky.

Beckett samozřejmě absolvovala i jiná vztahová dobrodružství, to s Castlem se však zatím zdá jako osudové. Protiklady se zjevně přitahují. A pracovně jim to taky klape.

Případ 3: Vážné zranění

Pořádně dramatický závěr si scenáristé připravili při ukončení třetí řady. Na pohřbu kolegy zapleteného do případu vraždy Johanny Beckett totiž Kate postřelí sniper. Nešťastný okamžik je klíčový i pro vývoj jejího vztahu s Castlem – těsně před tím, než upadne do bezvědomí mu totiž vyzná lásku. Incident nakonec Beckett nejen postavil na čtvrt roku mimo službu, ale také ji i Castla podnítil, aby se odhalením toho, kdo tahá za nitky v případu Johanny Beckett, zabývali opravdu důkladně.

Jak se Kate popasuje s dalšími z velkých výzev svého života? A co na to Castle? Sledujte už dnes ve 21.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.